view counter

 

Cégünk, a Török és Fia Kft.1992 óta működő családi vállalkozás, mely 1998 óta foglalkozik bébi és gyermek felszerelések forgalmazásával. Üzletünket 1998. márciusában nyitottuk meg Micimackó Babaház néven, ekkor még kisebb alapterületen működtettük kiskereskedelmi üzletünket. 2000-ben teljes felújítással egybekötve bővítettük a helyiséget és váltunk a Mega-Toys babaáruház hálózat szegedi tagjává.

 

2005-ben saját beszerzéseinkkel fejlesztettük az üzletberendezést és újítottuk fel üzletünket, így alakult ki a jelenlegi 300nm-es alapterületű áruház, amely ekkortól BabyCenter néven működött tovább.

 

2009. januárjában ( a 2-es villamosvonal építése miatt ) üzletünk új épületbe költözött ahol modernebb és szebb körülmények között várjuk kedves régi és új vásárlóinkat, az előző üzlettől mintegy 30m-el beljebb a Kisteleki Ede utcában.

 

Szakáruházunk az eltelt több mint 10 év alatt – köszönhetően a folyamatosan bővülő választéknak és szolgáltatásoknak, valamint a szakértő és udvarias kiszolgálásnak - Szeged és a vonzáskörzet egyik meghatározó üzletévé vált. Törekszünk arra, hogy választékunkban minden számottevő, minőségi termékeket előállító európai és tengerentúli gyártó termékeit felsorakoztassuk. Igyekszünk olyan kínálatot biztosítani, ami lehetővé teszi, hogy Ön megtalálja nálunk azt, amit keres. Választékunkban kizárólag olyan termékek kapnak helyet, amelyek minőségéről meggyőződtünk. Kerüljük a silány minőségű, veszélyes, nem tisztázott garanciális háttérrel rendelkező termékekkel való kereskedést.

 

A rendelések gördülékeny kiszolgálása érdekében rendelkezünk egy 300 m2-es raktárral, melyben a kínálatunkban szereplő termékekből saját raktárkészletet tartunk. Megrendelését a lehető leggyorsabban szolgáljuk ki futárszolgálat segítségével vagy személyes átvétellel.

 

Célunk a minőségi termékek megfelelő áron történő forgalmazása mellett, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk vásárlóinknak, amik a magyar piacon még egyedülállóak. Ezek közé tartozik az azonnali gyors szervíz, a „100% Mobilitás Garancia” termékkörbe eső árucikkekhez létrehozott 30 darabos csere babakocsi és gyermekülés készletünk és különböző termékek kölcsönzési lehetősége. Ezen szolgáltatásokkal igyekszünk kényelmesebbé tenni az Ön által vásárolt termék használatát.

 

Áruházunk az interneten 2008 óta található meg. 2010-ben döntöttünk úgy, hogy az addigi tapasztalataink alapján egy olyan új webáruházat készítünk, ami barátságos kinézetével megnyugtatja vásárlóinkat, átláthatóbb kezelhetőségével megkönnyíti a vásárlást és újragondolt termék adatlapjaival a lehető legtöbb kérdésre választ tud adni vevőinknek. Bízunk abban, hogy oldalunkon megtalálja, amire szüksége van, legyen szó termékről vagy hasznos információról. Ha esetleg termékkörünkben nem találja azt, amit keresett, kérjük erre hívja fel figyelmünket, mi pedig a lehető leghamarabb reagálunk észrevételére.

 

 

Miért lett yoops.hu? Nagy történet nem kapcsolódik a kitalálásához, úgy gondoljuk, hogy ez a szó egyesíti önmagában azt, amire szükségünk volt névként: rövid, egyszerű, könnyen megjegyezhető, vidám és hasonlít a babák beszédére.

 

Jó böngészést és vásárlást kívánunk Önnek!

Kiemelt márkáink

 

JanéMedelaGiordaniMaxi-CosiGraco

ChiccoBabyBjörnMAMNübyBeSafeBübchen

NukMomertAnitaCleanozJana Baby

Philips AventAngelcareQuinnyCamSafety 1st