view counter

Szállítási díjak és módok

 

(X.) A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja
 
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Az átvevő köteles az átvételkor a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén, felbontani. Az esetleges károkról a fuvarozóval közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a DPD Hungária Kft.-nek haladéktalanul bejelenteni. Az átvevő köteles minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére is, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.
 
(XI.) Házhoz szállítás, információk
 
A megrendelt termékek kiszállítását országosan a DPD Hungária Futárpostai Csomagküldő Szolgálat végzi. A kézbesítés 4-5 munkanapon belül várható. A futár 8-18 óra között keresi fel a címzettet, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik. . A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!
 
A DPD Hungária Kft. ügyfélszolgálata:
1158 Budapest, Késmárk u. 14. fsz. 72.
Tel: 06-1/414-6204
Fax: 06-1/414-6214
e-mail: dpd@dpd.hu
web oldal: www.dpd.hu
Az ügyfélszolgálat nyitva tartási ideje: munkanapokon 8-tól 18 óráig.
 
(XII.) Házhoz szállítás díjszabása
 
A termékek kiszállítási költsége
  • 30.000 Ft-os megrendelés alatt 1.400 Ft
  • 30.000 Ft-ot meghaladó megrendelések esetén a yoops.hu átvállalja a szállítási költségeket, tehát 0 Ft!
  • bútorok házhoz szállítási díja minden esetben egyedi elbírálás alá esik (erről már vásárlás előtt tudunk információt nyújtani elérhetőségeinken)
 
(XIII.) Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
 
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Kiemelt márkáink

 

JanéMedelaGiordaniMaxi-CosiGraco

ChiccoBabyBjörnMAMNübyBeSafeBübchen

NukMomertAnitaCleanozJana Baby

Philips AventAngelcareQuinnyCamSafety 1st