view counter

Törzsvásárlói kártya – Felhasználási Szabályzat

 

Törzsvásárlói kártya rendszerünk bevezetésével szeretnénk meghálálni visszatérő vásárlóinknak hűségüket és kitartó bizalmukat üzletünk felé. Ennek megfelelően találtuk ki törzsvásárlói rendszerünket, ahol növekvő elkötelezettségével arányosan illetik meg Önt magasabb és magasabb kedvezmények.

 

 

Törzsvásárlói kártya igénylése

 

Törzsvásárlói kártya igényléséhez egy igénylő lapot szükséges kitölteni. Ezt megteheti:

- webáruházunk oldalán ( kérjük, kattintson ide )

- személyesen boltunkban (BabyCenter Babaáruház 6724 Szeged, Kisteleki Ede utca 12.)

 

(Adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki és kérésére bármikor töröljük azokat adatbázisunkból.)

 

 

Pontrendszer és pontgyűjtés

 

1. A törzsvásárlói kártyákat vonalkóddal látjuk el a kényelmesebb felhasználás érdekében, kérjük kártyáját a végösszeg beütése előtt adja át a pénztárnál kollégánknak.

 

2. A törzsvásárlói kártya tulajdonosaként a vásárlásai során elköltött összeg alapján pontokat írunk jóvá törzsvásárlói kártyájára. Mivel fontosnak tartjuk, hogy pontszámait egyszerűen követni tudja és az Ön által elköltött összeg maradéktalanul a kedvezményrendszerbe jóváírásra kerüljön – ezért nálunk minden forint egy-egy pontot ér (1 Ft= 1 pont).

 

3. Aktuális pontszámait bejelentkezés után a Saját adatok menüpontban a "User points" pontban alatt láthatja.

 

4. Pontjainak gyűjtésében nem számít, milyen formában vásárol nálunk (személyesen vagy interneten keresztül), az elköltött összegnek megfelelő pontszámot mindenképp jóváírjuk törzsvásárlói kártyáján.

 

5. Akciós áruink után ugyanúgy megkapja pontjait nyilvántartásunkban, természetesen az akciós ár értékében.

 

6. Pontjainak halmozódása folyamatosan történik, minden vásárláskor új pontjai automatikusan hozzáadódnak addig összegyűjtött pontjaihoz. A felhalmozott pontok alapján pedig különböző kedvezménysávokba soroljuk törzsvásárlóinkat:

 

A, 0 – 34.999 pont
2% kedvezményre ad jogosultságot.
Pl.: 100.000 Ft helyett 98.000 Ft-ot kell fizetnie, mi viszont a vásárlás teljes összegét jóváírjuk pontszámaihoz, így tőlünk összesen 4.000 Ft-ot kap ajándékba

 

B, 35.000 – 99.999 pont
3% kedvezményre ad jogosultságot.
Pl.: 100.000 Ft helyett 97.000 Ft-ot kell fizetnie, mi viszont a vásárlás teljes összegét jóváírjuk pontszámaihoz, így tőlünk összesen 6.000 Ft-ot kap ajándékba

 

C, 100.000 – 249.999 pont
4% kedvezményre ad jogosultságot.
Pl.: 100.000 helyett 96.000 Ft-ot kell fizetnie, mi viszont a vásárlás teljes összegét jóváírjuk pontszámaihoz, így tőlünk összesen 8.000 Ft-ot kap ajándékba

 

D, 250.000 – 399.999 pont
5% kedvezményre ad jogosultságot.
Pl.: 100.000 Ft helyett 95.000 Ft-ot kell fizetnie, mi viszont a vásárlás teljes összegét jóváírjuk pontszámaihoz, így tőlünk összesen 10.000 Ft-ot kap ajándékba

 

E, 400.000 pont felett
6% kedvezményt biztosítunk törzsvásárlónknak.
Pl.: 100.000 Ft helyett 94.000 Ft-ot kell fizetnie, mi viszont a vásárlás teljes összegét jóváírjuk pontszámaihoz, így tőlünk összesen 12.000 Ft-ot kap ajándékba

 

7. Ha vásárlásakor magasabb kedvezménysávba lép át, új kedvezményét következő vásárlásakor érvényesítheti.

 

8. További pontokat szerezhet az alábbi módon:

 

- törzsvásárlói kártya igénylésekor azonnal jóváírunk kártyáján 1000 pontot

 

- ha az Ön ajánlásával vált ki valaki törzsvásárlói kártyát és vásárol is nálunk, akkor az ajánló kártyájára jóváírunk új vásárlónként 2000, de legfeljebb 10000 pontot

 

9. A kiszállítási díj nem számít bele a vásárlás értékébe, így azért pontokat nem áll módunkban jóváírni. Továbbá kiszállításnál az átvétel megtagadása esetén a visszaérkező termékek vásárlásából származó pontokat kártyájáról levonjuk.

 

10. Törzsvásárlói kártyáját áruházunkban történő vásárláskor kérjük a pénztárnál a végösszeg beütése előtt adja oda kollégánknak.

 

11. Pontjait másra átruházni, másik törzsvásárlóval cserélgetni nem lehet. A pontok semmilyen körülmények között sem válthatóak készpénzre.

 

12. Többféle kedvezmény egyidejű igénybevételére törzsvásárlóinknak sem nyílik lehetősége.

 

13. További előnyök:

 

- törzsvásárlóink először értesülnek hírlevélen keresztül legfrissebb akcióinkról és termékeinkről.

 

- meghirdetünk olyan akciókat, amiket kifejezetten törzsvásárlóink figyelmébe ajánlunk, mivel az adott termékek vásárlásakor plusz pontok szerzésére nyílik lehetőségük.

 

 

Fontos tudnivalók

 

1. Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája akadna törzsvásárlói kártyájával kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk személyesen...

- BabyCenter Szeged Babaáruházban (6724 Szeged, Kisteleki Ede utca 12.)

- emailen keresztül info@yoops.hu

 

2. Elveszett törzsvásárlói kártyájának pótlása érdekében kérjük jöjjön el áruházunkba.

 

3. E szabályzat bármikor megtekinthető áruházunkban a fenti címen, nyitvatartási időben.

 

Az igénylőlap aláírásával…

 

Igazolja, hogy jelen Felhasználási Szabályzatot elolvasta és tudomásul vette.

 

Elfogadja, hogy áruházunk bármikor egyoldalúan változtathat a közzétett felhasználási feltételeken. Erről természetesen tájékoztatjuk a kártyatulajdonosokat 30 nappal a változtatás érvénybelépése előtt.

 

Elfogadja, hogy ha törzsvásárlóként jelen szabályzatot és a kereskedelmi etika szabályait megszegi, akkor áruházunk fenntartja a jogot arra, hogy a törzsvásárlói státuszától megfossza Önt.

 

Vállalja, hogy kártyájához tartozó adatainak változásait felénk írásban jelzi. Beleegyezik, hogy a yoops.hu Babaáruház adatai alapján Önnek hírlevelet és tájékoztatót küldjön.

 

 

www.yoops.hu

info@yoops.hu

+36-62/481-600

+36-70/458-31-07

6724 Szeged

Kisteleki Ede u. 12.

Kiemelt márkáink

 

JanéMedelaGiordaniMaxi-CosiGraco

ChiccoBabyBjörnMAMNübyBeSafeBübchen

NukMomertAnitaCleanozJana Baby

Philips AventAngelcareQuinnyCamSafety 1st